3.9.2010

AIRBOURNE: No guts. No glory


AIRBOURNE: No guts. No glory
special edition
Roadrunner Records p2010

Australiasta tulevaa Airbournea on jo pitemmän aikaa hehkutettu maanmiestensä AC/DC:n manttelinperijäksi, eikä suotta. Yhtyeen soitanta on yhtä energisen suoraviivaista ja turhia hienouksia karttavaa kuin legendaarisella esikuvallaan ja tekemisen meininki muutenkin kovin äijämäistä.
No guts. No glory on yhtyeen toinen albumi ja meno tuntuu vain yltyneen debyyttilevyn jälkeen entistä vauhdikkaammaksi. Välillä kaahaava soitanta meinaa hieman jo hirvittää, kun hengästyttävät kappaleet seuraavat toisiaan tauottomana äänivirtana mutta homma pysyy kuin pysyykin bändin hallussa lopulta ihan kiitettävästi. Kappaleiden nimet kuten Raise the flag, Blonde bad and beautiful, Back on the bottle ja white line fever kertovat kaikille, että mistään syvällisemmästä rocklyriikasta tai sanomasta ei tälläkään kertaa ole kyse vaan ainoastaan huolettomasta hauskanpidosta ja rockareiden raskaista huvituksista.
Airbournen uutuutta voikin vilpittömästi suositella jokaiselle reippaanpuoleisen, raskaamman rockin ystävälle, jota balladit eivät suuremmin kosketa.
Kajaanin kirjastosta löytyvä levy on laajennettu painos, joka sisältää 5 lisäkappaletta.
(KK)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti