29.2.2012

SLASH: Made in Stoke 24/7/11

SLASH: Made in Stoke 24/7/11
Armoury Records p2011

Parhaiten entisenä Guns N´ Roses kitaristina tunnetuksi tullut Slash on koostanut eräänlaisen best of -kokoelman uransa vaiheista, kun mieheltä on julkaistu tupla live levy nimeltään Made in Stoke 24/7/11. Kahdelta levyltä löytyy nimittäin hyvin monipuolinen läpileikkaus kappaleista, joita on julkaistu aiemmin Guns N´ Roses, Slash´s Snakepit ja Velvet Revolver yhtyeiden puitteissa.

Slashin edellisestä soololevystä poiketen, nyt kuullaan vain yhtä laulusolistia. Ratkaisu on toimiva ja Myles Kennedy hoitaa homman erinomaisesti, luoden levylle yhtenäisen ja vahvan laulusoundin. Itse asiassa koko muukin yhtye ja eritoten maestro itse, on kautta linjan erinomaisessa vireessä ja tutut ja vähemmän tutut kappaleet saavat tanakkaa päivitystä tähän päivään.

Sweet child o’ mine, Paradise city, Rocket Queen, Civil war jne. ovat kaikille Guns N´ Roses faneille tuttuja biisejä ja komeasti ne kulkevat livenä tälläkin kertaa. Kennedyn laulu kuulostaa paikoin hämmästyttävän samalta kuin W. Axl Rosella aikoinaan, joten nykyversiot kappaleista ovat hyvinkin alkuperäisen veroisia elleivät jopa vahvempia vetoja.

Slashin levyuutuus on luonnollisesti pakollinen tapaus miehen faneille mutta erittäin tutustumisen arvoinen myös kaikille miestä vähemmän kuunnelleille rockin ystäville. (KK)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti