12.12.2013

EAGLES : The studio albums 1972-1979

EAGLES : The studio albums 1972-1979 WEA 2013

Levy-yhtiöt julkaisevat nykyään yhä useammin yhtyeiden ja artistien vanhoista julkaisuista koostettuja kokoelmia ja boxeja. Näihin on yleensä koottu yhteen ja samaan pakettiin useampia levytyksiä ja usein mukana on myös erilaisia bonuskappaleita ja ennen julkaisematonta materiaalia. Kokoelmien hinta on kuitenkin pyritty pitämään aika kohtuullisella tasolla. Syynä moiseen on arvatenkin maailmanlaajuisesti hiipunut äänilevymyynti, joten kuluttajaystävällisyys on perusteltua.
 
Yhdysvaltalaiselta EAGLES yhtyeeltä on juuri julkaistu kokoelma ”The studio albums 1972-1979”. Pikkuruinen boxi sisältää yhtyeen 6 ensimmäistä studioalbumia ja ulkoisesti levyt muistuttavat hauskasti miniatyyrikokoisia LP-levyjä. Levytykset vastaavat alkuperäistä julkaisua eikä bonuskappaleita levyihin ole lisäilty.

Vastikään Ylen Teema kanavalla nähdylle tuoreelle Eagles dokumentille tämä levypaketti tuo mukavasti lisää tarttumapintaa. Ainoana miinuspuolena voitaneen pitää sitä, että kokoelma ei sisällä minkäänlaista toimitettua tekstiliitettä tai vihkosta mukanaan. Mutta reilusti yli sata miljoonaa levyä myyneen yhtyeen ajaton, lukuisia radiohittejä sisältävä tuotantohan se pääasia onkin, joten musiikki puhukoon puolestaan! (KK)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti