27.5.2013

AEROSMITH : Music from another dimension

AEROSMITH : Music from another dimension!


Columbia records p2012Jo lähes hajoamisen partaalla vuosikaudet keikkunut ja hiljaiseloa julkaisurintamalla pitkään pitänyt konkariyhtye Aerosmith julkaisi vihdoin, yli kymmenen vuoden tauon jälkeen, albumillisen kokonaan uutta musiikkia vuoden 2012 lopussa. 15 kappaletta sisältävä levy Music from another dimension ei sinänsä mullista maailmaa eikä sisällä klassikkostatukseen yltäviä lauluja mutta vanhan tutun Aerosmithin niistä kyllä edelleen tunnistaa. Monissa liemissä marinoituneet muusikot osaavat asiansa edelleen yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella ja pitkä levytystaukokaan ei mainittavammin näy lopputuloksesta.

Aerosmithille tyypilliseen tapaan levyltä löytyy niin menevämpiä rock kappaleita kuin uskottavuuden rajamailla horjuvia imeliä balladejakin. Kappaleet kuten ´´Luv XXX´´, ´´Out goes lights´´, ´´Street Jesus´´ ja ´´Legendary child´´ ovat hyvin tunnusomaista Aerosmithiä, niin hyvässä kuin huonossa.

Aerosmithille, kuten niin monille muillekin pitkän linjan yhtyeille, harvakseltaan julkaistavat uudet levyt alkavat olla niitä uran viimeisimpiä. Bändin pitkälle uralle mahtuu 15 enemmän tai vähemmän onnistunutta studioalbumia ja yli 150 miljoonaa myytyä levyä. Music from another dimension on kaiken kaikkiaan sujuvan kelpo jatkumo yhtyeen albumeihin ja jos se jää heidän viimeisekseen, niin se on siinä tapauksessa ihan kelvollinen uran päätös. (KK)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti